Werken bij ons

Een aangename sfeer en vooral zinvol werk, dat is wat je bij ons kan vinden. We zijn steeds op zoek naar stagiaires en vrijwilligers die ons komen versterken. Daarnaast vind je hier ook regelmatig vacatures terug. 


Begeleiders (2)
onbepaalde duur

Als begeleider geef je mobiele en ambulante ondersteuning aan personen met een beperking. Begeleid Wonen Tienen vzw ondersteunt volwassen personen met een (vermoeden van) beperking. We bieden ondersteuning op maat. Een begeleiding bestaat uit individuele ondersteuning door een begeleider die samen op weg gaat met de cliënt en hem helpt met de thema's waar hij ondersteuning bij vraagt. Dit is zowel psychosociale, administratieve, pedagogische als praktische ondersteuning. We nemen een brugfunctie op en werken netwerkondersteunend. We bieden ondersteuning aan cliënten die beschikken over een Persoonsvolgend Budget of via Rechtstreeks Toegankelijke Hulp.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma bachelor in een menswetenschappelijke richting bij voorkeur maatschappelijk werk of orthopedagogie. Je beschikt over de volgende basisvaardigheden: goed kunnen luisteren, initiatief nemen, empatisch zijn, zelfstandig zijn, kunnen samenwerken, flexibel zijn, goed kunnen analyseren, stressbestendig. Ervaring in het begeleiden van personen met een beperking is een pluspunt. Beschikken over een eigen wagen. 

Aanbod en solliciteren:

Loon volgens barema PC 319.01. Onmiddellijke indiensttreding.

  • 2 contracten van onbepaalde duur van 38u (uren zijn bespreekbaar tussen 30-38u/week)
  • Begeleid Wonen Tienen streeft naar een goede work-lifebalance (inplannen eigen uurrooster met mogelijkheid tot thuiswerk)
  • Je komt terecht in een warm zorgzaam team
  • Tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van jouw talenten en vaardigheden via opleidingen, coachingsgesprekken,..
  • Loon volgens barema PC 319.01. Onmiddellijke indiensttreding.
  • Je krijgt een laptop en werkgsm ter beschikking

Solliciteren kan t.e.m. 31/03/2023. De selectieproef bestaat uit een selectiegesprek.

Solliciteren via e-mail met CV en sollicitatiebrief naar ann.berwaerts@begeleidwonentienen.be. Voor meer informatie over deze vacatures kan u contact opnemen met Ann Berwaerts op het telefoonnummer 016/81 48 46.In samenwerking met